Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی غفاری معتقد است تغییراتی که به دلیل شیوع کرونا در برگزاری سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر شاهد هستیم طبیعی است و در همه جای دنیا با توجه به شرایطی که هر کشور دارد جشنواره‌ها در شرایط خاصی برگزار می‌شوند.

علی غفاری کارگردان سینما و تلویزیون که امسال با فیلم سینمایی «تک تیرانداز» در سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: اظهار نظری درباره نحوه برگزاری این دوره از جشنواره ندارم و فکر می‌کنم باید پس از جشنواره درباره سیاست‌گذاری‌های صورت گرفته صحبت شود که آیا این سیاست‌ها برای برگزاری جشنواره پاسخگو است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفاری خاطرنشان کرد: اعتبار جشنواره به نمایش عمومی و فیلم دیدن با مردم است اما متأسفانه امسال شرایط برای چنین امکانی مهیا نیست و این اتفاق هیچ ربطی به مسئولان کشور ما ندارد، به هر حال در همه جای دنیا شیوع ویروس کرونا شرایطی را فراهم آورده که جشنواره‌ها در شرایط بسیار خاصی برگزار می‌شوند. امیدوارم هر اتفاقی که در این دوره از جشنواره رخ می‌دهد به نفع سینمای ایران باشد.

او افزود: جشنواره ما در واقع یک جشنواره سنتی است که نزدیک به چهل دوره از برگزاری آن می‌گذرد. هر سال برگزاری این رویداد فرهنگی هنری شور و حالی را به سینمای ایران تزریق می‌کند که اتفاقات خوبی را نیز در بر دارد. قطعاً شیوع کرونا در سال جاری به کیفیت برگزاری این جشنواره لطمه وارد می‌کند و تغییراتی که در آن شاهد هستیم نیز برای حفظ سلامت افراد و جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری است.

کارگردان فیلم سینمایی «استرداد» با اشاره به تعداد زیاد حضور کارگردانان فیلم اولی در جشنواره سال جاری گفت: هیچ سالی به اندازه امسال تعداد کارگردان‌های کار اولی به این اندازه نبود. شاید هر سال تنها 10 درصد آثار جشنواره به فیلم اولی‌ها مربوط می‌شد اما امسال با توجه به بالا بودن این میزان باید فکری برای این بخش می‌شد؛ شاید در این شرایط امکان حفظ بخش نگاه نو در جشنواره وجود نداشت؛ به هر حال تا چند روز پیش همچنان صحبت از عدم برگزاری جشنواره بود و در نهایت با قطعیت به برگزاری جشنواره رسیدیم و این شرایط قطعاً می‌تواند دلیلی بر برگزاری جشنواره به این شکل باشد.

این کارگردان درباره فیلم سینمایی «تک تیرانداز» اظهار داشت: فیلم سینمایی «تک تیرانداز» اثری مربوط به سینمای دفاع مقدس است. ما در مهر ماه اوج شیوع ویروس کرونا فیلمبرداری این اثر را آغاز کردیم و در دی ماه پس از سه ماه فیلمبرداری به پایان رسید. «تک تیرانداز» یک اثر قهرمانانه و حماسی است، در سینمای ما طی سال‌های اخیر آثار قهرمان محور فراموش شده‌اند و سعی ما بر این بود که نگاه متفاوت‌تری داشته و امیدوارم در پرداختن به این موضوع موفق عمل کرده باشیم.

غفاری در پایان خاطرنشان کرد: ساخت آثار سینمای دفاع مقدس دشواری‌های بسیاری دارد و متأسفانه این دشواری و سختی‌ها هر روز بیشتر می‌شود و امیدوارم شرایط برای تولید آثاری از این دست راحت‌تر شده و در سال‌های آینده فیلم‌های بیشتری مربوط به سینمای دفاع مقدس شاهد باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تک تیرانداز علی غفاری سی ونهمین جشنواره فیلم فجر برگزاری جشنواره فیلم سینمایی تک تیرانداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • تیرانداز ملی‌پوش مازندرانی قهرمان کشور شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • برگزاری مسابقات والیبال بانوان فرهنگی در هرمزگان
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند